Beste vrienden,

we zijn succesvol geweest in het vinden van een huis waarin de tempel in de komende maanden zijn activiteiten kan voortzetten. Het huis ligt aan de Kolibrie 2 in Apeldoorn, op de hoek met de Duivenlaan wat zelf weer een zijstraat is van de Arnhemse weg. Het ligt op vijf minuten fietsafstand van De Heze en dicht bij het station van Apeldoorn. Het huis staat te koop maar we kunnen het voor zes maanden huren met de kans op verlenging van het huurcontract met nog eens zes maanden als het niet verkocht wordt. Er zijn momenteel door de aantrekkende huizenmarkt erg weinig huurhuizen in Apeldoorn beschikbaar dus we zijn blij dat we voor de komende tijd een goed onderkomen hebben.

Verhuizen

In september gaan we verhuizen. Inmiddels is al veel verpakt in dozen en iedereen die kan helpen zaken over te brengen naar de nieuwe locatie is van harte welkom. Als u een stationcar, bestelauto of busje heeft en ons kan helpen, laat het dan weten via een mailtje, telefoontje (055 – 542 00 38) of WhatsApp/smsje (06 – 372 68 541). Een auto met aanhangwagen is ook fijn, vooral voor het overbrengen van tuinspullen en tuinmeubilair.

Schilderklussen, schoonmaak e.d.

We willen het pand aan De Heze na zeventien jaar goed achterlaten en volgens ons huurcontract moeten de muren weer wit worden opgeleverd. Dit betekent dat we na het verhuizen o.a. een aantal muren en deurposten van een nieuw laagje verf moeten voorzien, naast andere kleine opknapklussen. Alle hulp hierbij is van harte welkom.

Dinsdagochtend 5 september willen we het pand aan de Kolibrie goed schoonmaken voordat we onze spullen erin gaan plaatsen. Laat ons weten als u een handje kunt helpen.

Tempelactiviteiten in september

De meditatie-ochtenden en -avonden zullen tot en met donderdag 14 september in de tempel aan De Heze plaatsvinden. In de periode vrijdag 15 t/m zaterdag 23 september zullen er alleen maar werkdagen zijn en geen meditatie-activiteiten. Vanaf zondag 24 september zullen alle activiteiten aan de Kolibrie 2 plaatsvinden. Kijk voor details op de website kalender.